aanleveren

PDF...
Om tijd en kosten te besparen verzoeken wij u om zoveel mogelijk te werken met .pdf bestanden. Als u er toch voor kiest om een zogenaamd 'open bestand' te sturen, zoals (Open) Office bestanden of InDesign files, houdt u er dan rekening mee dat dit kan leiden tot een langere levertijd en onverwachtte fouten in het document.

het versturen...
Probeer bij het aanleveren van meerdere bestanden dit in zo min mogelijk e-mails of bij voorkeur via één enkele WeTransfer upload te doen. Wanneer u via e-mail of WeTransfer aanlevert vermeld dan altijd uw naam, uw telefoonnummer en toelichting van de opdracht.

CMYK vs. RGB & PMS...
Onze printers werken allemaal met CMYK kleuren (cyaan,magenta, geel en zwart). Probeer daarom altijd om vanaf het begin in deze kleurmodus te werken. Mocht een bestand toch opgemaakt zijn in RGB en/of PMS kleuren dan wordt dit door onze printer drivers automatisch omgezet in CMYK, hierdoor kunnen er onverwachtte resultaten ontstaan.

afloop en snijtekens...
Bevat het te printen document aflopende elementen dan dient er afloop opgenomen te worden in het ontwerp.
Als het document geen standaard A-formaat heeft of aflopende elementen bevat gaat onze voorkeur uit naar een bestand met snijtekens.

    bestandsformaten
  • .pdf
  • .jpg .tif
  • .psd .ai .indd
  • .docx .doc .xlsx .xls .pptx .ppt